martes, 31 de marzo de 2020

CANVI AL CALENDARI DE TASQUES DE BIOLOGIA I GEOLOGIA (Grups 1r D i 1r E: professora Mar Bauzà)

Hola alumnes!

Ja duim 18 dies de confinament, de romandre a casa i fer bondat. Esper que tot i les circumstàncies estigueu tots molt bé.

He de dir que ho estau fent molt i que molt bé. La majoria de vosaltres feis una feinada, entregau les tasques més o manco dins el termini que vos demanam i a més, molts vos heu posat les piles amb les diferents eines informàtiques les quals treballam els diferents professors.

De tota manera, per adequar-nos un poc més a les necessitats que pogueu tenir cada un de vosaltres des de casa, s'ha decidit flexibilitzar l'horari. De tal manera, que ara vos donaré les tasques cada dimecres al matí i tindreu una setmana per fer-la, al vostre ritme i enviar-me-la. La podeu dosificar i fer-ne un poquet cada dia, o bé concentrar-ho tot en uns pocs dies... Haureu d'aprendre a gestionar el vostre temps i a organitzar-vos depenentment dels vostres recursos i disponibilitat de dispositius electrònics.

Qualsevol dubte, consulta que vos vagi sorgint ja sabeu que podeu comptar amb mi a través del meu correu qualsevol dia de la setmana.

Si clicau a l'enllàç de baix hi podreu trobar les tasques encomanades per aquesta setmana.

Ànims! Ja queda menys per tornar a veure'ns ;-)

TASQUES DE BIOLOGIA I GEOLOGIA DELS GRUPS DE 1rESO D i 1rESO E 


No hay comentarios: